skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Modern double refurbishment

Previously with Jack and Jill doors (access to the bathroom via two separate doors), we agreed to block access from the adjacent bedroom to make this a statement master en-suite. With a generous space to work with, once style and budget were agreed, we were given a blank canvas as our client wanted to utilise our design expertise.

We created a larger shower area with a flush fitting tray and moved the bath into a more accessible position, suggesting freestanding with a textured feature wall. Installing lit niches for the bath, shower and WC area provided a peaceful space for our client to unwind and relax in.

A Duravit wall hung basin unit and WC created an illusion of even more space. Concrete effect grey wall tiles and anthracite wood effect floor tiles finished off this classy master en-suite.

We reconfigured the family bathroom, but kept the consistency of style to compliment the master. Large format high gloss wall tiles and a spacious walk in shower, formed this timeless family bathroom.

Back To Top